Ontdek De Proefzaak!

Proef het lekkerste speciaal bier van brouwerij kleiburg.

De Proefzaak is de plek van de Bijlmer waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, genieten van het leven… én van Kleiburgbier.

In Zuidoost, tussen alle grote grijze kantoorgebouwen staat een groene loods te midden van een stukje natuur. Hier maakt Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een levendige en spirituele plek in Zuidoost.

Je bent van harte welkom in de Proefzaak, ons proeflokaal naast de brouwerij, waar je kunt genieten van het bier met uitzicht op de brouwketels.

Het menu

Proef het lekkerste van Dichtbij

De Proefzaak maakt enkel gebruik van verse, lokale en (h)eerlijke producten. Hiervoor wordt samengewerkt met Neder Groep zij leveren rechtstreeks vanaf de boer aan De Proefzaak. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de boer.

Kleiburg bier

More than just a beer… Heerlijke kloosterbieren, gebrouwen op Nederlandse bodem: namelijk naast De Proefzaak in Amsterdam!

Drinks & Bites

Wat is een proeflokaal zonder lekkere snacks voor bij de biertjes? Van bitterbal tot een kaasplankje met lokale kazen van Neder Groep.

Diner

’s Avonds geniet je van een lekkere burger of één van de andere lokale gerechten.

RESERVEREN

Leuk dat je naar De Proefzaak wilt komen, gezellig!

Kom je met meer dan 12 personen? Mail ons via de onderstaande button dan (minimaal 2 dagen van te voren) wanneer en met hoeveel personen je wilt komen.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 15:00 – 21:00
Woensdag: 15:00 – 21:00
Donderdag: 15:00 – 23:00
Vrijdag: 15:00 – 23:00
Zaterdag: 15:00 – 21:00
Zondag: Gesloten

Gegevens

Hullenbergweg 6
Amsterdam-Zuidoost

Kom jij ons team versterken?

Zit gastvrijheid in je bloed, ben je flexibel en heb je een passie voor horeca? Kom dan het leukste team van Amsterdam versterken!