Welkom

De Proefzaak in Ede

Speciaalbier in je hand. Een borrelplank op tafel. Of een burger op je bord. Zo simpel kan geluk zijn. Welkom in De Proefzaak; dé plek in Ede waar je samen geniet van het goede leven!

Bij ons proef je de ambachtelijke kloosterbieren van Kleiburg. Van Siciliaans Wit tot Tripel IPA. Gebrouwen met respect voor eeuwenoude tradities, maar wel met een eigentijdse twist. Combineer ze met onze smaakmakers: afternoon bites of simpele gerechten met een hoofdrol voor producten uit de buurt. 

Je vindt de Proefzaak op het ENKA-terrein in Ede. Je bezoek onvergetelijk maken? Vergeet dan ook zeker niet onder de grond te kijken… In onze atoomkelder vind je The VR Room. Ontsnap jij uit één van de 10 magische of avontuurlijke virtuele ecaperooms? Boek hier je VR arrangement!

Tot snel!

Het menu

Proef het lekkerste van Dichtbij

De Proefzaak maakt enkel gebruik van verse, lokale en (h)eerlijke producten. Hiervoor wordt samengewerkt met Neder Groep zij leveren rechtstreeks vanaf de boer aan De Proefzaak. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de boer.

Kleiburg bier

More than just a beer… Heerlijke kloosterbieren, gebrouwen op Nederlandse bodem: namelijk naast De Proefzaak in Amsterdam!

Drinks & Bites

Wat is een proeflokaal zonder lekkere snacks voor bij de biertjes? Van bitterbal tot een kaasplankje met lokale kazen van Neder Groep.

Lunch & Diner

’s Avonds geniet je van een lekkere burger of één van de andere lokale gerechten.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 11:00 – 22:00
Vrijdag: 11:00 – 22:00
Zaterdag: 11:00 – 22:00
Zondag: 11:00 – 21:00

Gegevens

Sterkerij 125
6717 XR Ede

Kom jij ons team versterken?

Zit gastvrijheid in je bloed, ben je flexibel en heb je een passie voor horeca? Kom dan het leukste team van Ede versterken!