Welkom!

Dé proefzaak in AMERSFOORT!

De Proefzaak in Amersfoort is de plek waar je geniet van het goede leven. Met vrienden, familie of collega’s; er is altijd wel een reden om je dag nog meer smaak te geven!

Kom langs voor een diner of afternoon drink met bites in de zonnige biergarten. Neem er een kloosterbiertje bij van Kleiburg. Proost! Of maak het jezelf na een lange werkdag makkelijk met één van onze betaalbare, lokale gerechten.

Je vindt de Proefzaak op het monumentale spoorcomplex de Wagenwerkplaats, vlak achter station Amersfoort Centraal. Je bezoek kun je combineren met een potje gamen bij onze buren: The VR Room. Let’s go!

Het menu

Proef het lekkerste van Dichtbij

De Proefzaak maakt enkel gebruik van verse, lokale en (h)eerlijke producten. Hiervoor wordt samengewerkt met Neder Groep zij leveren rechtstreeks vanaf de boer aan De Proefzaak. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de boer.

Kleiburg bier

More than just a beer… Heerlijke kloosterbieren, gebrouwen op Nederlandse bodem: namelijk naast De Proefzaak in Amsterdam!

Drinks & Bites

Wat is een proeflokaal zonder lekkere snacks voor bij de biertjes? Van bitterbal tot een kaasplankje met lokale kazen van Neder Groep.

Diner

’s Avonds geniet je van een lekkere burger of één van de andere lokale gerechten.

RESERVEREN

Leuk dat je naar De Proefzaak wilt komen, gezellig!

Reserveren via mobiel? De reserveerknop zie je rechtsonder in het scherm staan!

Kom je met meer dan 12 personen? Mail ons via de onderstaande button dan (minimaal 2 dagen van te voren) wanneer en met hoeveel personen je wilt komen.

Alvast goed om te weten:

Mocht je met meer dan 12 mensen willen komen voor lunch en diner, neem dan contact op via de onderstaande button. Voor borrels kunnen we groepen tot 75 personen aannemen.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 15:00 – 23:00
Vrijdag: 15:00 – 23:00
Zaterdag: 14:00 – 23:00
Zondag: 14:00 – 21:00

Gegevens

Piet Mondriaanplein 59A Amersfoort
Slechts 5 minuten lopen vanaf Centraal Station!

Kom jij ons team versterken?

Zit gastvrijheid in je bloed, ben je flexibel en heb je een passie voor horeca? Kom dan het leukste team van Amersfoort versterken!