Welkom

Werkspoorcafé

De Proefzaak opent een vierde vestiging in Utrecht. Het speciaalbiercafé neemt hiermee de locatie over van het voormalige proeflokaal van de inmiddels failliete Brouwerij De Leckere. In het Werkspoorcafé aan het Amsterdam-Rijnkanaal schenkt De Proefzaak hoofdzakelijk de bieren van eigen Brouwerij Kleiburg.  

Tot snel!

Het menu

Proef het lekkerste van Dichtbij

Het Werkspoorcafé maakt enkel gebruik van verse, lokale en (h)eerlijke producten. Hiervoor wordt samengewerkt met Neder Groep zij leveren rechtstreeks vanaf de boer aan het Werkspoorcafé. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de boer.

Kleiburg bier

More than just a beer… Heerlijke kloosterbieren, gebrouwen op Nederlandse bodem: namelijk naast De Proefzaak in Amsterdam!

Drinks & Bites

Wat is een proeflokaal zonder lekkere snacks voor bij de biertjes? Van bitterbal tot een kaasplankje met lokale kazen van Neder Groep.

Diner

’s Avonds geniet je van een lekkere burger of één van de andere lokale gerechten.

Combineer jouw bezoek

The VR Room zit in het Werkspoorcafé. Bij The VR Room vind je virtuele games voor jong én oud: van escaperooms tot lasergames. Kies uit één van de virtuele, magische werelden, boordevol verrassende verhaallijnen, spannende uitdagingen en vooral heel veel fun. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escaperoom, of om als laatste over te blijven in de lasergame?

RESERVEREN

Leuk dat je naar De Proefzaak wilt komen, gezellig!

 

Kom je met meer dan 12 personen? Mail ons via de onderstaande button dan (minimaal 2 dagen van te voren) wanneer en met hoeveel personen je wilt komen.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 15:00 uur – 22:00
Donderdag: 15:00 uur – 23:00 
Vrijdag: 15:00 uur – 23:00
Zaterdag: 13:30 uur – 23:00
Zondag: 13:30 uur – 21:00

Met jouw collega's borrelen?

Buiten werktijd even ontspannen met collega’s? Geniet samen van Kleiburg kloosterbier uit de Bijlmer en verse, lokale (h)eerlijke hapjes en gerechten.